Timisoara: Methadone Skies live at Faber

Faber, Timișoara
vineri, 9 octombrie, ora 20:00
-Locurile sunt limitate, maximul fiind de 199- Mai multe detalii
• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber.
• Spațiul de pe terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.
• Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertelor, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască, să respecți distanța de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului și să ai grijă de tine și de cei din jur.
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.