Timisoara: Magia Copilariei

Filarmonica Banatul, Timisoara
Bd. Constantin Diaconovici Loga, 2
sâmbătă, 12 septembrie '20, ora 18:30
Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii spectacolului Magia Copilariei, care îl are în prim-plan pe magicianul Lorenzo-Cristian, anunță că evenimentul va fi reprogramat. Spectacolul era anunțat pentru data de 23 aprilie, urmând să se desfășoare la Filarmonica Banatul din Timișoara, începând cu ora 18.30. Evenimentul se reprogramează pentru data de 12 septembrie, la ora 18.30, în aceeași locație, la Filarmonica Banatul din Timișoara. Mai multe detalii

 

Tărâmul copilăriei este magic, iar magicianul Lorenzo-Cristian îi știe toate secretele. Lăsați-vă purtați alături de copii voștri prin acest tărâm de poveste, într-un spectacol fantastic, la Timișoara.

Spectacolul Magia Copilăriei va avea loc în 12 septembrie, la Filarmonica Banatul din Timișoara, începând cu ora 18.30. Magicianul Lorenzo-Cristian prezintă un show magic. Efectele magice, personajele, recuzita, toate sunt gândite astfel încât să ducă micuții spectatori, dar și părinții, într-o lume de poveste. Iluzionistul Lorenzo-Cristian este cel mai titrat magician român, fiind coleg în The Magic Circle – Londra, cu cei mai faimoși iluzioniști, David Copperfield și Dynamo. Are pregătite pentru părinți și copii cele mai inedite numere de magie.

Prețul unui bilet este de 50 de lei la categoria Standard, iar pentru categoria VIP este 65 de lei.

Organizatori: Tion.ro, Agenda și PubliTim

Partener media Kiss FM

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1,, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.