Exclusiv pe iabilet.ro

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session

Bar B2 Iasi, Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare nr.14, et. 2, Iași
duminică, 22 decembrie '19, ora 12:00
Duminică la prânz, pe 22 decembrie, trupa The Mono Jacks își continuă șederea la Iași pentru un concert family-friendly, pe timp de zi la BarB2 (bd. Ștefan cel Mare nr. 14)! Un eveniment gândit în special pentru părinții cărora le este greu să iasă noaptea târziu cu toată familia. Copii sub vârsta de 12 ani au, așadar, acces liber să ne umple încăperea cu ale lor râsete și urechi curioase! Biletele la concert sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 50 de lei – stocul este limitat de capacitatea locației! Mai multe detalii

The Mono Jacks – Infinit (official video)
https://youtu.be/WK5NqwSlNlo

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Electric Castle, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

În prezent trupa se află în studioul de înregistrări lucrând la un nou album de studio ce va fi lansat în februarie 2020.

Hai așadar pe 22 decembrie la concertul Brunch Acoustic Session cu The Mono Jacks de la Iași din BarB2! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/themonojacks
www.themonojacks.com