Exclusiv pe iabilet.ro

The Fool: Stand-up comedy - Girls Night

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 21 ianuarie, ora 20:00
O să vină la The Fool patru dintre cele mai fantastice femei ale stand-up-ului românesc: Ioana State, Teodora Nedelcu, Elena Voineag şi Ioana Luiza. Mai multe detalii
MC-ul serii o să fie George Adrian, bărbatul care a pus “ex”-ul în “expert în relaţii”. Ioana State e ca doctorul tău - îţi zice de la prima întâlnire tot ce e în neregulă cu tine. Teodora Nedelcu e de neoprit: le are şi cu stand-up-ul, şi cu fashionul. O să auzi şi o să vezi despre ce vorbim, marţi la show. Elena Voineag e o fire curioasă, dar nu îndeajuns încât să descopere tainele dimineţilor dinainte de două cafele tari. Ioana Luiza o să deschidă seara în tonul caracteristic - cu mult entuziasm şi un dram de feminism. Un dram e puţin spus, femeia e la o cădere de calciu distanţă de a o lua cealapa.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!