Stand-up Comedy Serghei & Anisia

anturaj, Timisoara
Bulevardul Vasile Pârvan, Timișoara
duminică, 14 octombrie '18, ora 20:00
După ce a uimit juriul de la Românii au Talent cu a ei carismă și cu glumele care te făceau să râzi cu gura până la urechi, iar pe juriul de la Te Cunosc de Undeva cu vocea si personificarile ei deosebite, Anisia Gafton revine unde se simte cel mai bine: pe scenă, alături de voi. Mai multe detalii
Și îl aduce alături de ea și pe Serghei, moldoveanul simpatic pe care îl recunoști, probabil, din clipurile virale de pe net.
 
Duminică, 14 octombrie, scoate-ți anturajul de glume și hai alături de noi la o nouă seara de Stand-up Comedy.
 
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.