Sibiu: Overground Days: Robin and the Backstabbers si Rockabella

Terasa Joyme Pub, Sibiu
Calea Dumbrăvii 28-32, fosta Universitate Româno-Germană, Sibiu, România
sâmbătă, 10 octombrie
Overground Days la Sibiu: Coma, Robin and the Backstabbers, Rockabella și Melting Dice concertează pe 9-10 octombrie în grădina Joyme Pub

9-10 octombrie 2020
Open doors: 18:00
Joyme Pub - (cal. Dumbrăvii nr. 28-32) - spectacol în aer liber
Mai multe detalii

Overground Music anunță o nouă mini-serie de concerte: OVERGROUND DAYS la Sibiu! Evenimentele vor avea loc pe 9-10 octombrie în grădina Joyme Pub (cal. Dumbrăvii nr. 28-32), într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de câte 2, 3 sau 4 locuri la masă. Un loc va avea prețul de 60 de lei (120 lei în pachet de 2 locuri, 180 lei în pachet de 3 locuri sau 240 lei în pachet de 4 locuri). Se vor găsi și un număr limitat de abonamente, tot în pachete de câte 2, 3 sau 4 locuri, iar prețul acestora va fi de 100 lei / loc.
***

9 octombrie: Coma, Melting Dice

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, COMA, s-a înființat la începutul anului 2000 din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. În 2001 apare primul album „Somn”, susținut de câteva piese ce au electrizat publicul („Nu Vreau Fetițo Casă”, „În Mine În Șoaptă”, „Stai”, „Bruce Lee vs Vandam”), iar al doilea album al trupei apare în noiembrie 2006, fiind un produs 100% independent. De-a lungul anilor, Coma susține zeci de concerte în toată țara, prezenți la festivaluri precum Electric Castle, B’Estfest, Peninsula, Coke Live, Stufstock, Artmania și multe altele. Cel mai recent album COMA, Orizont, a fost lansat în 2016 la casa de discuri Universal Music România.
Coma – Icar (official video)
https://youtu.be/_9sFO-60_qs

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare.

Melting Dice - Uitat
https://youtu.be/8jE01TFS5cI
***

10 octombrie: Robin and the Backstabbers, Rockabella

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.
Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva)
https://youtu.be/KGmX9lWMI_Y
Curajoasă și extrovertită, dar în același timp fragilă și sensibilă, muzica celor de la Rockabella explorează natura umană prin contrastele mereu-schimbătoare dintre lumină și întuneric, conexiune și distanță, sunet și liniște. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, solista și compozitoarea Teodora Moroșanu dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Rockabella - Steagul Alb
https://youtu.be/82DZIvpKHmU
***
Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:

• Trupele vor concerta în aer liber. Fiecare bilet la concert are un loc predeterminat la masă. Copiii cu vârste de până la 7 ani inclusiv au acces gratuit dacă stau pe locul părinților, în brațele acestora. Nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete fără loc la masă sau în picioare.

• Spațiul de concert este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Mesele și scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți scaunele.

• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.

• Biletele se vor putea achiziționa în pachete cu locuri la masă pentru 2, 3 sau 4 persoane, separat pentru fiecare zi. Va exista și un număr restrâns de abonamente. Nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Overground Days o experiență de grup.

• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertelor, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.

• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască, să respecți distanța de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului și să ai grijă de tine și de cei din jur.


***

Biletele la Overground Days de la Sibiu, în grădina Joyme Pub, vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul www.iabilet.ro în pachete de câte 2, 3 sau 4 locuri la masă.

Biletele sunt în număr limitat, așadar îți recomandăm să îți iei biletele online în avans, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.

E foarte important să știi că nu avem posibilitatea, în condițiile actuale, de a vinde bilete fără loc la masă sau în picioare.