Seară Grecească: Acropolis Band // 29 februarie

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 29 februarie, ora 23:45
Sâmbătă - 29 februarie - Acropolis Band revin la Berăria H. Te așteaptă un show total cu 10 oameni pe scenă, cu muzică, dansuri și preparate grecești. Mai multe detalii

Formația promite un spectacol de zile mari cu ritmuri care te vor trimite direct pe meleagurile elene.

Având peste 20 de ani de carieră în distracție și peste 1000 de melodii în repertoriu, Acropolis Band reușește să îmbine perfect muzica veche din toate zonele Greciei cu hiturile din zilele noastre.

Eveniment prezentat de Hora din Balcani!

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani.

After Party: DJ Not Cool

 MPORTANT  Accesul în sală se face după ora 22:00 // Show - 23:45

Bilete:
45 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
30 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

IMPORTANT:
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.

Rezervările se fac la  0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.