Exclusiv pe iabilet.ro

Rafting pe raul Buzau

Raul Buzau, Buzău
sâmbătă, 18 iulie '20, ora 07:00
Livram portii mari de adrenalina si emotie, toate in conditii de siguranta maxima. 13 km de senzatii tari in mijlocul naturii, admirând spectacolul verde desfasurat pe ambele maluri ale râului Buzau. Mai multe detalii

Cel mai vechi si experimentat operatorde pe raul Buzau, pune siguranta pe primul loc, alaturi de starea ta de bine. Cu toti ghizii, componenti de baza ai lotului national de rafting, acreditati IRF, si cu rezultate formidabile la Campionatul European (locul 5 in 2019) si (locul 12 in 2019) la Campionatul Mondial, echipa noastra se califica sa-ti ofere o experienta inedita. Hai sa ne cunoastem si sa impartim un raft (barca gonflabila).

Ce trebuie sa stii?

Trebuie sa stii ca turele MaresOutdoorEvents au un grad de dificultate scazut sau mediu, in functie de debitul râului Buzău.

Ce iti trebuie sa participi?

Intai de toate, iti trebuie zâmbet si voie buna, de restul ne ocupam noi. Vei primi echipamentul necesar (costum neopren, casca, incaltari), pe langa pagaie si loc in raft, iar instructajul se face la locul întâlnirii noastre, in Valea Lupului.

Dupa dus, te asteptam la mica noastra petrecere din curtea pensiunii, sa bem o bere, sa servim prânzul, ori sa ne povestesti experienta trăită de tine. Start!

Din profitul curselor, directionam o parte catre Lotul National de Rafting.

Evenimentele au loc la 120 km distanta de Bucuresti, iar ora de intalnire este 07:00, nu putem astepta mai mult de 5 minute. Cursele incep la ore fixe si avem un program strict, musai de respectat, impus de hidrocentrala raului.

  • 7.00 – Piata Victoriei.
  • 9.00 – Primim echipament, ascultam regulile si normele.
  • 9.30 – Suntem in microbuz sau tren (in functie de normele si regulile impuse de pandemie)
  • 10.00 – Start cursa
  • 12.00 – Pauza
  • 13.00 – Finish
  • 13.30 – Povesti, pareri si fotografii.

Transportul se efectueaza in microbuze de 7 locuri.

Pachet: transport, cursa, echipament, bere, apa, ceai, cafea, produs patiserie. (7.00 – 18.00).

Pret: 260 lei. Locuri limitate.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.