Exclusiv pe iabilet.ro

Mircea Rusu Band LIVE in Timisoara @Capcana

Club Capcana, Timișoara
vineri, 28 iunie '19, ora 21:00
Mircea Rusu isi continua turneul ,,LUMEA DIN MINE'' prin tara, turneu in care ar dori sa includa si orasul Timisoara, Vineri, 28 Iunie 2019. Mai multe detalii

"M-am întors pe scenele României după o îndelungată absență, în urmă cu doi ani. Şi, fie împreună cu colegii și prietenii mei, Vlady Cnejevici si Teo Boar (cunoscuți publicului de la Pasarea Colibri sau din concertele cu Mircea Baniciu, Leo Iorga) fie de unul singur, am trăit peste tot, bucuria și emoția reintalnirii cu oamenii veniți la concerte. Am cântat împreună cu ei, cântecele ce au rămas vii în memoria colectivă (Omu' bun si pomu' copt, , Iarba verde de acasă, Verde-nrourat, Hai băieți să bem o bere, Câmpuri aurii, Viața va merge-nainte) dar mai ales, au fost primite cu entuziasm, mulțime de cântece noi, în prima audiție, cele mai multe dintre ele. Lumea din mine este un concept de concert- spectacol ce vă invită la un traseu al diversității de stări și emoții, la comuniune sufletească, prin diversitatea cântecelor, prin cuvântul spus, prin, de ce nu? umorul și voia bună a inimii. Ca o șezătoare în care, fiul rătăcitor se-ntoarce și stăm laolaltă de povești. Sunt unul dintre puținii muzicieni români ajunși pe piscurile amețitoare ale succesului, exclusiv datorită publicului. Fără recordul absolut de vânzare a albumelor de debut (aproximativ două milioane ), nu eram practic posibil. Şi, în mod firesc , publicul din România, a rămas de atunci un fel de acasă al inimii mele. Şi, cum nu mai am nimic de demonstrat nimănui, nimic, la el, și pentru el , mă întorc, de fiecare dată. Inutil prin urmare să vă spun, că aștept întâlnirea cu voi, oameni ai Timisoarei, cu gândul unei seri care să dureze o vreme cât mai lungă în fiecare dintre noi. Până atunci, primiți salutul meu, ca semn al prețuirii pe care v-o port și al mulțumirii pentru tot ce de-a lungul vremii, mi-ați oferit."
Mircea Rusu, cu drag!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.