Mihail at /FORM SPACE

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
duminică, 17 noiembrie '19, ora 20:00
Unul dintre cei mai eclectici artiști din industria muzicală autohtonă, Mihail profită de fiecare șansă pentru a se reinventa și a aduce un sound nou proiectului său.

La pretul biletelor se adauga comisionul de emitere bilete.
Mai multe detalii

Mihail a luat publicul român prin surprindere cu “Mă ucide ea”, desemnată a doua cea mai difuzată melodie din 2016, ce a acumulat peste 70 de milioane de vizualizări. Recunoașterea internațională a cunoscut-o odată cu lansarea “Who You Are”, piesa care a ajuns în fruntea topurilor din România și Italia.

Cunoscut până atunci ca și “băiatul cu chitara”, noul single a venit însoțit de o nouă direcție muzicală, un mix de muzică electronică, alternativ și pop prezentat în exclusivitate prin intermediul unui show la festivalul Untold în 2017.�Anul 2018 a fost marcat de un turneu extensiv în Italia, unde “Who You Are” a fost desemnată cea mai difuzată piesă internațională din acel an, alături de prezențe la diferite festivaluri din România și nu numai: Untold, Afterhills, Awake, BurgerFest, Street Food Festival, Sopot Festival (Polonia), Wind Music Awards (Verona), Batiti Live (Italia), Wind Summer Festival (Roma) și două concerte speciale în /Form Space și Control Club.

“End Of Summer Session”, o sesiune filmată într-un cadru intim la apus, pe un acoperiș din Cluj și lansat în septembrie, accentuează noua direcție muzicală, prezentând conceptul live al artistului pe parcursul a patru piese. A fost urmat la scurt timp de single-ul “Dorul mă ia”, un precursor pentru primul său material discografic ce urmează a fi lansat în urmatoarele luni.
Mihail a încheiat anul pe una dintre cele mai importante scene din lume, în cadrul concertului anual de Crăciun de la Vatican, după ce cu câteva zile înainte a susținut un întreg concert în exclusivitate pentru Rai Radio 2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.