Londra: La frati nu se pun hotare

Watford Colosseum, Londra
Rickmansworth Road, Watford, WD173JN
duminică, 9 februarie '20, ora 17:00
Sens Music Production prezinta:

Ion Paladi și Orchestra Națională „Lăutarii” dirijată de maestrul Nicolae Botgros, în spectacolul «La frați nu se pun hotare». Pe 9 februarie, la ora 17.00, în Londra, în locația Wattford Colosseum. Mai multe detalii

Invitați speciali ai spectacolului sunt: Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuț Fulea și Nicoleta Voica. Biletele le puteți găsi online pe iabilet.ro.

Iar mai multe informații la telefon: +447792648057, +40371700411.

Veniți să retrăim sentimentul frumos și miraculos al românismului! Vom simți, vom cânta și vom dansa așa cum știe doar Ion Paladi, Lăutarii și maestrul Nicolae Botgros. De data asta inima neamului va bate în unison cu semenii din Londra. E important să fim împreună pe 9 februarie pentru a constata încă o dată, că “La frați nu se pun hotare”. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.