Galati: Proud Mary – A Spectacular Tina Turner Tribute Show

Casa de Cultura a Sindicatelor, Galati
Str. Brailei, nr. 134
marți, 3 martie, ora 19:30
A sosit momentul ca publicul din România să trăiască experiența TINA TURNER! Mai multe detalii

Live Performance Entertainment pune în scenă un spectacol fabulos prin care, câștigătoarea concursului Vocea României, Julie Mayaya, îmbracă rolul legendarei Tina Turner.

Ia parte la o experienta unica in cadrul celui mai spectaculos SHOW tribute TINA TURNER, pus in scena de cea mai puternica si exotica voce a Romaniei.

„Proud Mary”, „Simply the best”, „What`s love got to do with it”, „Privat dancer”, „Steamy windows”, sunt doar cateva dintre piesele care inca se aud pe radiourile din toata lumea si pe care ai ocazia sa le asculti live in cadrul PROUD MARY – A Spectacular TINA TURNER Tribute Show.

O voce extraordinara, instrumentisti si solisti de exceptie, dansatori, spectacol de lumini, efecte speciale si multe altele, intr-un spectacol LIVE 100%, unic in Romania.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.