Gala cantecelor de munte cu Mircea Vintila

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
miercuri, 27 martie, ora 21:00
Miercuri pe 27 martie Mojo va invita la o seara speciala. In cadrul Galei cantecelor de munte avem parte de un invitat de marca a folkului romanesc. Mai multe detalii

Mircea Vintila vine intr-un recital extraordinar in care vom asculta cantecele care l-au consacrat in decenii de cariera si ii va avea alaturi pe:
FOX STUDIS
TITUS CONSTANTIN
JOE BAT
CARMEN CIOCOLATĂ
ANA TEODORA

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
#Artistsupport: 25 lei
ℹ IDaca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking

Atentie! Concertul incepe la ora 21:00.


#Informatii utile 
*Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.
*Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca mesele sunt de minim 6 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.
Locurile in zona de canapele sunt limitate. La epuizarea acestora se vor da locuri la tejghele sau in picioare.
Rezervarile ulterioare epuizarii locurilor sunt doar pentru bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.