Elementum: În ritmul familiei

Complex Lac Luncani, Luncani (Cluj)
Județ Cluj
21-23 iunie

Ne întâlnim...între 21 și 23 iunie 2019 să împărtășim numai momente de bucurie și conexiune. Locul este Complex Lac Luncani, aflat la aproximativ 50 de km de Cluj-Napoca, Alba Iulia și Târgu-Mureș, un spațiu generos pentru toate distracțiile și activitățile. 

 

Mai multe detalii

Suntem…un grup de părinți și oameni iubitori de natură care vor să îi invite pe cei ce își doresc o vacanță diferită la primul festival dedicat familiilor din România. Timp de trei zile ne adunăm într-o lume gândită și creată pentru familie: de la cel mai mic, la cel mai mare, părinți, copii, poate chiar și bunici. 

Credem în… puterea naturii și aventurii de a ne aduce împreună. Foc, aer, pâmânt, apă sunt elementele primordiale care fac viața posbilă, iar anima, energia fiecăruia dintre noi, e cea care le va face să vibreze. 

Acolo vom.... 

Amenaja cu atenție sporită către distracție și confort: scene, ateliere, zonă de camping cu toate facilitățile necesare, loc dedicat mamă-copil, punct farmaceutic, zona de food & drinks, zona dulce  etc.  

Organiza jocuri individuale și în echipe, yoga & fitness, sporturi nautice, zbor de agrement, aeromodelism. 

Construi locuri speciale pentru copiii de toate vârstele: loc special “mama și copilul”, “PICIpit” (loc de joacă special pentru cei între 0-3 ani), loc de odihnă pentru programul special al celor mici. 

Colecționa amintiri de neuitat  

Scopul nostru este să... oferim un cadru minunat și relaxant în care atât părinții, cât și copiii să descopere lucruri noi unii despre alții și să petreacă timp împreună departe de agitația zilnică. Realizarea conexiunii părinți-copii este ținta noastră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.