CRISTI MINCULESCU și IRIS "DIN NOU IMPREUNA" - Ploiesti

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Ploiesti
B-dul. Republicii, nr. 65, Ploiești
duminică, 4 octombrie '15, ora 19:00
Cristi Minculescu și Iris sunt “Din nou împreună”. Naționala de rock a României revine pe scenă în formula ce le-a adus dragostea a sute de mii de oameni, făcând astfel ca legenda Iris să se spună mai departe, în 14 orașe din România dar și la Chișinău. Mai multe detalii

“Abia astept să vă salut pe fiecare în parte în turneul național pe care cei de la Sublime ni l-au propus și sper că ideea lor vine în întampinarea dorinței voastre. Voi ați dorit asta și ne puteți vedea și asculta Din Nou Împreună! E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun... cântece mai vechi și mai noi... și recunoștința noastră, pentru că fără voi nu am putea exista! Vă mulțumim că veți veni la concertul nostru!” declară Cristi Minculescu.

Sigur ai amintiri pe muzica lor, așa că te așteptăm să simți iarăși emoție atunci când celebrul “Bună seara prieteni” se va reauzi în orașul tău.

Turneul “Din nou împreună” va începe în data de 18 septembrie și va cuprinde 15 orașe, astfel:
18.09 – Pitesti – Casa de Cultură a Sindicatelor
20.09 – Timișoara – Sala Capitol
21.09 – Craiova – Teatrul Marin Sorescu
23.09 – Chișinău - Filarmonica
25.09 – Sibiu – Casa de Cultură a Sindicatelor
26.09 – Cluj Napoca – Casa de Cultură a Studenților
28.09 – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor
29.09 – Iași – Casa de Cultură a Studenților
30.09 – Bacău – Teatrul de Vară
01.10 – Galați – Teatrul Muzical
02.10 – Buzău – Casa de Cultură a Sindicatelor
03.10 – Brașov – Sala Patria
04.10 – Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor
12.10 – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
15.10 – București – Sala Polivalentă

Până pe 22 august, prețul biletelor va fi unul special, fanii putându-se bucura de un discount față de prețul normal (incepand cu data de 23 august)

Pentru persoanele cu dizabilitati, organizatorul pune la dispozitie 2 bilete per locatie. Pentru a intra in posesia acestor bilete, va rugam sa trimiteti mail la adresa iris@sublimeromania.com.


Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.