Concert UMBRA

Cult Music Club, Craiova
Str. Fratii Buzesti Nr 23
vineri, 9 februarie '18, ora 21:30
Pe 09 februarie, in Cult Music Club , Factory Events vă propune un eveniment cu totul special - Concert Umbra ! Mai multe detalii

Preț bilet 10 lei. Detalii si rezervări la numărul de telefon 0771 662 009 zilnic după ora 17.00

OPEN DOORS 19:00

Cult Music Club

Str. Fratii Buzesti Nr 23 Craiova Dolj

Formata in ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume ale scenei undergroundului. Într-un peisaj artistic nelipsit de clişee, cei din :umbra reuşesc să surprindă printr-un sunet puternic si linii melodice de rock alternativ/ indie. Cei din :umbra abordează un stil modern, dar amintind că există blues, post-rock şi grunge.
Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.
Hardcore dream pop bizantin nu înseamnă indie cu grunge şi post-rock, dar :umbra aşa cântă.

Componenta:
Mihai Alexandru Tacoi - voce si chitara
Matei Puscaru - chitara bas si backing vocals
Cristi Constantin - tobe si sampler

Pagina oficiala Facebook

https://www.facebook.com/douapuncteumbra/

Canal youtube :

https://www.youtube.com/channel/UCYKlhk7u1NXgkyQbFde1tgA

Cel mai recent video lansat:

https://www.youtube.com/watch?v=ooilqCKw_64

Live performance video:

https://www.facebook.com/douapuncteumbra/videos/808248839325324/

https://www.youtube.com/watch?v=hJz2MbtK88M

La Craiova :umbra va prezenta in premiera albumul "Noi, restul" ( https://www.youtube.com/watch?v=2uRUdaQX6Yw) lansat in mai 2017 si piese de pe viitorul album al formatiei.

Albumul este disponibil si pe canalele de streaming digital precum Zonga : http://www.zonga.ro/artist/umbra-ro?play=0&_branch_match_id=347787454120279793, dar si la ceilalti stream-eri importanti precum Itunes, Spotify, etc.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.