Concert Phil Campbell & the Bastard Sons

Reflektor Venue, Timisoara
Bulevardul Liviu Rebreanu colț cu Calea Șagului
marți, 4 septembrie '18, ora 22:00
PHIL CAMPBELL, fostul chitarist Motörhead, concertează în Timișoara. Mai multe detalii

Legendarul chitarist al trupei Motörhead, Phil Campbell, va susține un concert la Timișoara, în data de 4 septembrie 2018, pe scena Reflektor Venue. Artistul își va delecta fanii cu proiectul solo “Phil Campbell and the Bastard Sons”, iar în playlist se vor regăsi și piese-tribut Motörhead. 

https://www.youtube.com/watch?v=3c9k2xzd8aY 

Cu un nume extrem de sugestiv, “Phil Campbell and the Bastard Sons” este un grup compus din Phil Campbell, cei trei fii ai săi, Todd, Dane și Tyla & vocalistul Neil Starr. Albumul de debut urmează să fie lansat la începutul lui 2018, via Nuclear Blast Records și va fi intitulat “The Age Of Absurdity”.

După un 2017 încărcat pentru trupă, cu numeroase show-uri în jurul lumii – inclusiv în deschiderea Guns‘n Roses, Airbourne, Hawkwind și Rob Zombie, plus concerte în cadrul Hellfest, Sweden Rock, Download Madrid, Tons of Rock și multe alte fest-uri – Phil Campbell and the Bastard Sons se pregătesc pentru un turneu de promovare a albumului. Show-urile live sunt o adevărată sărbatoare rock’n’roll, având în vedere că, alături de materialul propriu, în repertoriul trupei se regăsesc mai multe piese clasice Motörhead și, ocazional, cover-uri Black Sabbath, ZZ Top sau David Bowie! Pe scurt, concertul Phil Campbell and the Bastard Sons de la Reflektor Venue trebuie bifat de orice fan Motörhead.


Phil Campbell a început să cânte la chitară la vârsta de 10 ani inspirat de idolii săi, printre care îi amintește pe Jimi Hendrix, Tony Iommi, Jimmy Page, Jan Akkerman sau Michael Schenker. În 1984, după ce Brian Robertson a părăsit Motörhead, Lemmy a organizat o serie de audiții pentru a găsi un nou chitarist. La final, iconicul bassist voia să aleagă între Michael "Würzel" Burston și Phil Campbell, dar după ce i-a auzit cântând împreună, s-a decis să-i angajeze pe amandoi. Würzel a părăsit trupa în 1995, dar Phil a rămas alături de Kilmister și Motörhead, lansând nu mai puțin de 16 albume până la moartea lui Lemmy, în 2015, eveniment care a consemnat și desființarea trupei.

 

https://www.youtube.com/watch?v=scMX20odO6g 
Site official: www.philcampbell.net