Coaste din viata lui Adam

Teatrul Național "Nae Leonard", Galati
Str. Mihai Bravu, nr. 50
duminică, 27 mai '18, ora 19:00
“Coaste din viata lui Adam” este o viziune in cheie comica a vietii de dupa moarte. Suntem martori la judecata de apoi a lui Manuel, un tanar muzician care moare si ajunge in cer. Aici primeste din oficiu un avocat si viata lui este luata la bani marunti. Cate iubite a avut, de ce le-a parasit si pe care a iubit-o mai mult? Merita sa ajunga in Rai sau in Iad? De cate ori poate calca stramb un OM ca sa nu ajunga in IAD? Mai multe detalii

In distributie: Leonid Doni, Paul Ipate, Octavian Strunila, Anca Dumitra si Oana Strunila.

Scenografia: Maria Nicola.

Coregrafia: Oana Strunila.

Regie si scenariu: Octavian Strunila.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.