Cluj: Spectacol de Comedie cu Doru Octavian Dumitru

Hugo - The Office, Cluj-Napoca
Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, parter
sâmbătă, 30 martie '19, ora 19:00
La achizitionarea biletelor online este obligatorie rezervarea unei mese in restaurant. Mai multe detalii

Doru Octavian Dumitru nu mai are nevoie de nici o prezentare, iar spectacolele sale sunt unice. Un One Man Show care invita prin spectacolele sale la destindere si terapie prin ras.
Reuseste prin temele abordate sa ii surprinda placut pe toti cei care vin sa petreaca o seara relaxanta alaturi de el. Un om de calitate caruia ii place sa vada zambete pe fetele oamenilor si se bucura sa auda rasul publicului prezent.  

 Te invitam sambata, 30 Martie, ora 19.00, la un nou eveniment marca Hugo.  


*La cumpărarea biletelor online este obligatorie rezervarea unei mese în restaurant!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.