Cluj-Napoca: Transylvania Makeup Series

Cluj-Napoca, Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, România
miercuri, 27 iulie '22, ora 14:00
Ediția a doua de beauty, dedicată artei machiajului, are loc în dată de 27 Iulie, la Cluj Napoca, ducând mai departe seria de master class-uri, de dată asta având tematică “Înapoi la rădăcini”. Urca pe scena noastra nume importante din industria makeup-ului, atat din tara, cat si din afara si ne vor impartasi tainele machiajului de baza, fin, curat si corect executat. Invatam “de la radacini” sa construim o baza si fundamentul machiajul femeii frumoase, puternice si naturala.
Așa că vara această, conferința aduce împreună specialiști în artă machiajului și a ingrijrii pielii, pentru a ne împărtășii tendințele si trend-uri actuale, de-a lungul unei întregi zile, sub forma unor master class-urilor. De altfel, pe lângă partea de învățare a noilor trucuri de machiaj să avem parte si de socializare, prezentări de produse, iar la final un cocktail party.
Aducem împreună cât mai mulți makeup artiștii, iubitori ai machiajului, sau pur și simplu persoane care își doresc să învețe cât mai multe lucruri despre noile tendințe. Mai multe detalii