Cluj-Napoca: Știința Nemuririi

Sala Viena - Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca
str. Octavian Goga nr 1, Cluj-Napoca
miercuri, 4 martie, ora 18:00
Inscrie-te acum in grupul Facebook “Ars Moriendi Bucharest” si vei avea un cod de reducere de 26%.
Pret redus
45 Euro = 215 lei A venit timpul sa scoatem stiinta din evul întunecat al materialismului.” Dr. Edward R. Close, mathematician

“Mediul academic este dominat înca de materialism, empirism si de gandirea unilaterala, lipsita de curaj si fara Dumnezeu. Eu, însa, le vorbesc studentilor mei despre Dumnezeu, iar profesorii mei din California faceau asta înca din anii ´80. Si mie mi se pare corect sa fac asta, pentru ca Dumnezeu nu este un mos cu barba, asa cum credem noi, el este o energie, o lumina, care nu arde si nu frige, ci ne umple de bucurie si de creatie.” Prof.Dr. Ion Manzat Mai multe detalii

Academia Ars Moriendi te invita sa descoperi “Stiinta Nemuririi” si modul triumfal în care Sacrul revine în vietile noastre, pe calea de necontestat a Stiintei.

Doi eminenti cercetatori din S.U.A., Prof. Dr. Vernon Neppe, neuropshihiatru si autor, si Dr. Edward R. Close, matematician, fizician si autor, vin pentru prima data in Romania, in cadrul conferintei transdisciplinare 

STIINTA NEMURIRII - Redescoperirea Sacrului prin Stiinta 

Cei doi savanti, co-creatori ai noii paradigme TDVP (Paradigma Vorticulara Dimensionala Triadica), vor expune pentru prima data în Europa acest model non-speculativ, cu noua dimensiuni: trei de spatiu, trei de timp si trei de constienta, toate inglobate intr-o Constienta infinita, din care tot si toate se genereaza. Acest model, sustinut de calcule matematice si de alte tipuri de validari, revolutioneaza întelegerea Universului, a lumii subatomice, a naturii noastre profunde si a celor mai misterioase dintre toate temele: constienta, moartea si ceea ce urmeaza dupa ea. 

Ca importanta si implicatii, actuala schimbare de paradigma nu se poate compara decat cu descoperirea relativitatii si a fizicii cuantice, în urma cu un secol.

Tu esti o fiinta complexa, multimensionala, mai uimitoare decat orice ne-am putea imagina. În fiecare clipa a vietii tale, tu existi în mult mai multe dimensiuni decat cele trei spatiale si cea temporala, pe care am fost obisnuiti sa le sesizam în viata cotidiana. Nu se doreste ca tu sa întelegi faptul ca, atunci cand mori, nu faci decat sa te desprinzi din învelisul tau fizic tridimensional, continuand sa existi în celelalte dimensiuni nevazute, asa cum un fluture îsi ia zborul din crisalida.

Daca întelegi aceste adevaruri fizice complexe, ai sansa sa traiesti mai intens si mai frumos, eliberandu-te de frica de moarte si, poate pentru prima data în viata, sa realizezi cat de mare este puterea ta de a-ti influenta realitatea. 

Conferinta iti ofera o serie de raspunsuri noi la întrebarile fundamentale ale tuturor timpurilor:

 • Cine suntem?
 • De unde venim si incotro ne indreptam?
 • Care este natura profunda a realitatii?
 • Ce este moartea?
 • Exista  nemurirea? 

„Moartea sau marea schimbare, marea eliberare, trezirea, reintoarcerea acasa, este un fenomen natural de întregire...” Ovidiu Victor Cosbuc 

Stiai ca…

 • exista nenumarate dovezi stiintifice privind viata dupa moarte?
 • elementul ascuns din structura triadica a întregii realitati se dovedeste a fi Constienta?
 • pentru prima data, constienta este inclusa într-o descriere matematica a realitatii?
 • exista déjà dovada matematica a prezentei constientei pe toate nivelurile realitatii, de la particule subatomice la macrocosmos?
 • pentru prima data in istoria stiintei, s-a introdus o unitate de masura a constientei, Gimmel?
 • s-a reusit depasirea contradictiilor de pana acum dintre legile relativitatii si cele ale fizicii cuantice?
 • exista un nou model al realitatii, cu 9 dimensiuni, validat in multiple moduri?
 • s-a formulat prima “Teorie a totului” (“Theory of Everything”) din istoria stiintei, care functioneaza?
 • exista o extraordinara compatibilate intre viziunea despre lume a fizicii contemporane si cea din traditiile milenare ale diverselor culturi de pe glob: Kabala, Vedele, traditii geto-dace?

La toate aceste întrebari si la multe altele vei primi raspuns în cadrul acestei conferinte transformationale, prima de acest fel din Europa.

 

“Cu cat stim mai multe despre moarte, cu atat iubim mai mult viata.“ Ionel Mohîrta, psihotanatolog 

Aceasta conferinta este pentru tine daca…

 • lucrezi déjà cu corpurile subtile si energiile, dar esti curios sa afli in ce mod stiinta valideaza aceasta cunoastere multimilenara.
 • esti terapeut si vrei sa ajuti la vindecarea traumelor din vietile anterioare ale clientilor tai;
 • lucrezi în domeniul medical sau al îngrijirilor paliative si vrei sa-ti poti ajuta mai bine pacientii în stadiul terminal;
 • predai matematica, fizica sau chimie si vrei sa te informezi despre o noua viziune unificatoare asupra lumii;
 • vrei sa afli cum vad stiintele post-materialiste universul, viata si nemurirea;
 • vrei sa te eliberezi de frica de moarte;
 • ai inteles ca moartea este un proces complex si important si vrei sa te pregatesti cat mai bine pentru aceasta trecere si pentru ceea ce urmeaza dupa ea;
 • ai experimentat déjà o decorporalizare (OBE=Out of Body Experience; NDE=Near Death Experience) si cauti un cadru explicativ rational, in care experienta traita de tine sa se integreze in mod firesc. 

Moartea poate fi transformata prin curajul de a o privi în fata, pentru ca ea nu exista; e vorba doar de o trecere... Omul este ca fluturele, ce iese din omida, dar noua ne este teama sa ne luam zborul. Pentru fluture e o zi de sarbatoare, dar pentru omul ignorant e o zi de doliu... Ce tristete sa nu-ti întelegi maretia!”  Ovidiu Victor Cosbuc – „Pilotarea mortii” 

La finalul conferintei

 • vei avea o alta claritate si certitudine privind rolul fundamental al Constientei in generarea a tot ce exista – materie si energie;
 • iti vei intelege mai bine puterea de care dispui in mod latent si vei avea curajul de a o accesa;
 • vei fi familiarizat cu o cunoastere, care iti deschide cai catre noi dimensiuni;
 • vei intelege ca un numar relativ mic de oameni bine intentionati poate schimba fundamental lumea in care traim. 

Cine va sustine aceasta conferinta? 

PROF. DR. VERNON NEPPE, neuropshihiatru si autor 

• Expertiza în supravietuirea dupa moartea corpului fizic. A scris documente cheie de cercetare privind dovada vietii dupa moarte  - (“Partida de sah Maroczy—Korchnoi”) si dovada existentei “psi” (“Clarvederea in materie a D-nei Besant”);

• “Evolutie cu sens”, inclusiv abiogeneza (luarea in considerare a vietii din obiecte neînsufletite);

• Autoritate mondiala in déjà-vu, inclusiv în ceea ce priveste supravietuirea dupa moartea corpului fizic;

• Dezvoltarea modelului filosofic minte-corp al monismului unificat, care nu e relatat;

• A sustinut peste 1200 de turnee medicale în zeci de tari si alte sute de prelegeri;

• A dezvoltat numeroase contributii inovatoare în ceea ce priveste Supraconstienta.

Împreuna cu Dr. Edward Close:

• Autori ai unui model inovator al realitatii (probabil cel mai important al secolului XXI) TDVP - Triadic Dimensional Vortical Paradigm (Paradigma Vorticala Dimensionala Triadica)

• Beneficiari ai premiului Memorial Whiting al International Society for Philosophical  Enquiry (ISPE)  in 2016

• A dezvoltat o modalitate de a întelege supravietuirea constientei individuale dupa moartea corpului fizic. 

“Masa si energia sunt continute in Spirit – unite inextricabil, impletite impreuna.” Dr. Vernon Neppe 

DR. EDWARD R. CLOSE, matematician, fizician si autor 

Dr. Edward R. Close, absolvent al Universitatii Metodiste Centrale, al Universitatii din Missouri si al Universitatii Johns Hopkins, a obtinut diplome în matematica, fizica si inginerie de mediu. 

Este autor si coautor a noua carti printre care
• “Fizica transcendentala”
• “Secretele cubului sacru: o poveste cosmica de dragoste”

 si a peste 200 de lucrari si articole tehnice.

 

In colaborare cu Dr. Vernon Neppe, a scris “Reality Begins with Consciousness” (e-book), in care se prezinta un nou model al realitatii, TDVP (Triadic Dimensional Vortical Paradigm = Paradigma Triadica Dimensionala Vorticulara), ce induce o schimbare radicala de paradigma, prin includerea constientei in modelul realitatii.

 

 Dr. Close este un profesor renumit si apreciat vorbitor, invitat în SUA si international. El a primit o serie de onoruri si premii, inclusiv premiul Gabino Barreda pentru excelenta în educatie de la guvernul mexican, si prestigiosul premiu Whiting de la International Society for Philosophical Inquiry (Societatea Internationala de Cercetare Filosofica)

Este membru al mai multor societati cu IQ ridicat si se numara printre cei 30 de diplomati ai Organizatiei Realizarilor Creative de Exceptie (ECAO). Un erudit recunoscut, în prezent el este implicat activ în cercetarea interdisciplinara în matematica pura, teoria relativitatii, fizica cuantica, medicina alternativa, dinamica creierului cuantic si studiile constientei. 

 “Adevarul este ca universul fizic, ca fractiune a realitatii pe care o experimentam, este cuantificat, in timp ce constienta, singurul lucru pe care il experimentam direct, este continuitate infinita. Cand intelegem ca ele sunt unul si acelasi lucru, imposibilul devine posibil, iar noi putem sa tinem infinitul in mana noastra, sa experimentam eternitatea in momentul prezent, sa vedem lumea intr-un graunte de nisip si cerul intr-o floare de camp.” Dr. Edward R. Close 

Detalii organizatorice:

 • Prezentarile conferintei au loc în limba engleza (Prof.Dr. Vernon Neppe, Dr. Edward Close).
 • Se asigura traducere simultana.
 • Editura Scoala Romaneasca va fi prezenta cu un stand de carte. 

 

Programul conferintei stiintifice internationale "STIINTA NEMURIRII" - redescoperirea Sacrului prin stiinta

 

17:30

18:00

Inregistrare

18:00

18:10

Dipl. Ing. Grig Oprea

Despre Academia Ars Moriendi

18:10

18:20

Dipl. Ing. Grig Oprea

Despre invitatii conferintei: Prof. Vernon Neppe, Dr. Edward Close

18:20

18:30

Prof.Dr. Vernon Neppe

Deschidere

18:30

19:00

Prof.Dr. Vernon Neppe

Dovezi stiintifice privind viata dupa moarte: exemple remarcabile

19:00

19:30

Dr. Edward Close

Explicarea realitatii

19:30

19:45

Q&A, Discutii

19:45

20:00

Pauza de cafea

20:00

20:20

Prof.Dr. Vernon Neppe

De la pietre la oameni. "Meaningful evolution"

20:20

20:40

Dr. Edward Close

"Gimmel" - o unitate de masura a constientei?

20:40

21:00

Prof.Dr. Vernon Neppe

Explicarea vietii in infinit

21:00

21:10

Dr. Edward Close

O evaluare personala a continuitatii spiritului dupa moarte

21:10

21:25

Prof.Dr. Vernon Neppe

Miracole, supranaturalul, Dumnezeu si stiinta

21:25

21:45

Q&A, Discutii

21:45

21:50

Dipl. Ing. Grig Oprea

In loc de incheiere: ce urmeaza?

21:50

22:00

Interactiune, fotografii

 

Valoarea acestei conferinte irepetabile este, de fapt, inestimabila, comparabila cu sansa istorica de a participa la o conferinta a lui “Albert Einstein” si “Niels Bohr” ai vremurilor noastre.

Valoarea reala a unei conferinte de acest calibru ar fi mult peste 1000 de Euro. 

Eminentii savanti, care ne onoreaza tara cu aceasta remarcabila conferinta, aflata la confluenta dintre descoperirile recente ale stiintei, cunoasterea holistica ancestrala si spiritualitate, au generozitatea de a ne impartasi din cunoasterea lor la un pret cu totul special. 

Pret standard:                     61,- Euro 

În plus, mai poti beneficia de o reducere substantiala, daca esti sau vei deveni membru al “Ars Moriendi Bucharest”. Înscrie-te acum în grupul Facebook de studiu “Ars Moriendi Bucharest”, ca sa beneficiezi de o reducere de 26%! 

Pret redus:                          45,- Euro 

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.