Exclusiv pe iabilet.ro

Cargo at /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
sâmbătă, 24 octombrie, ora 21:00
Data mentionata pe eveniment este temporara. Aceasta data nu este stabilita oficial si nu este data FINALA. Revenim cu data oficiala curand!

Născută din inițiativa liderului Adrian Barar în 1985 la Timișoara, Trupa CARGO este una dintre cele mai longevive și de succes din țară având la activ numeroase albume, videoclipuri, mii de concerte și hituri precum "Dacă ploaia s-ar opri", "Aproape de voi", "Ziua vrăjitoarelor", "Călare pe motoare", "Doi pași", "Nu mă lăsa să-mi fie dor", "Nu pot trăi fără tine", "Anarhia", "Românie, te strig!" etc. Mai multe detalii

Menționăm că anul 2020 este unul aniversar, Trupa CARGO sărbătorind 35 de ani de activitate, culminând cu un grandios concert în 16 mai la Arenele Romane, în București.

Pentru activitatea sa și pentru apropierea față de public, CARGO primește din partea fanilor titulatura de “Cea mai iubită trupă rock” din România!

Componența Trupei CARGO:

- Adrian Bărar (chitară, lieder)
- Adrian „Baciu” Igrișan (voce, chitară)
- Tavi Pilan (tobe)
- Alin Achim (bass)
- Ionut Cârjă (clape)

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.