Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara
Strada Mărășești 2, Timișoara
marți, 11 decembrie '18, ora 19:00
După succesul înregistrat în primăvară, spectacolul Caramitru-Mălăele, câte-n lună și-n stele revine la Timișoara, pe scena Teatrului Național, în data de 11 decembrie, cu începere de la ora 19:00. Mai multe detalii

Una dintre cele mai aplaudate producții teatrale din ultimele sezoane reunește doi prieteni foarte buni: Horațiu Mălăele și Ion Caramitru.

Cei doi se vor duela, vor recita versuri, își vor oferi unul altuia răspunsuri pe măsură, totul pe muzica violoncelistului Adrian Naidin.

Întrebat cum ar descrie acest eveniment unic, Adrian a afirmat: ”Sunt întâlniri între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet.”

Vă invităm să-i reîntâlniți pe cei trei artiști potrivit cărora: ”Starea de grație a actorului este improvizația”, ”râsul este muzica sufletului, să vă jucați – este secretul tinereții și să iubiți – este rațiunea de a trăi”.

”Vă mulțumim pentru onoarea de a juca în fața unui asemenea public. De multă vreme nu am mai avut ocazia de a primi o asemenea căldură.” – Ion Caramitru, la finalul spectacolului din 24 aprilie, Teatrul Național Timișoara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.