Cursul Brow Design & Business MasterClass

luni, 28 ianuarie, ora 14:00
Dragi pasionați de beauty, A sosit momentul să vă invit la cursul Brow Design & Business Masterclass în Timisoara unde vă voi oferi informații prețioase despre stilizare spâncene, dermopigmentare și makeup care te va proiecta pe tine ca specialist în viitor. Mai multe detalii

 ❗Cursul este pentru tine dacă ești sau îți dorești să devii: ✅stilist de sprâncene, ✅dermopigmentist, ✅makeup artist, ✅estetician ✅sau antreprenor în domeniul beauty. Împreună cu invitații mei speciali am creat cursul Brow Design & Business MasterClass unde vei învăța: ????cum să folosești produsele de ultimă oră dedicate stilizării sprâncenelor, makeup-ului si dermopigmentării sprâncenelor ➡ Maria Mihaela Pauna , Antreprenor în beauty; ????cum să comunici cu clienta, astfel încât să îți asiguri fidelizare și recomandări ➡ Ciprian Homm, Trainer; ????secretele construirii imaginii tale de specialist în comunitatea ta, cu ajutorul instrumentelor Social Media ➡ Gabriel Balan, Expert în Social Media; ????cum să atragi mai multe cliente și cum să câștigi mai mulți bani din acest business ➡ Bogdan Lădaru, Branding and Planning Strategist. 
Activezi ca specialist în domeniul beauty și îți dorești să valorifici tot potențialul, pe care nici macăr nu știi că îl deții, pentru a te determina să câștigi dublu în jumătate din timp? ????‍♀????Ne vedem la cursul Brow Design & Business MasterClass ce va avea loc în ????Timisoara, pe 28 Ianuarie, la sala de conferințe de la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. 
Luni, 28 Ianuarie: ⏰ 14:00 - 20:00. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.