Zilele Nordului - Întâlnirile Nordului

Conacul Bals, Darabani (Botoșani)
Strada Lucian Valea, nr. 1, Darabani, Botoșani
sâmbătă, 29 august '20, ora 16:00
Ca în fiecare an, vom dezbate noi perspective ale dreptului și responsabilității noastre de a ne implica în dezvoltarea comunităților noastre. Mai multe detalii

 

Conferința se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: este permis accesul a maxim 250 de participanți, posesori de bilete; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați în timpul proiecțiilor, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: numărul de participanți este limitat, în ordinea achiziționării biletelor; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați pe tot parcursul evenimentului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.