Zilele Nordului - Filmul de 10: Opinci + Babyteeth: prima iubire

Conacul Bals, Darabani (Botoșani)
Strada Lucian Valea, nr. 1, Darabani, Botoșani
vineri, 28 august '20, ora 22:00
Trofeul Transilvania și Premiul Publicului la TIFF2020

Babyteeth: prima iubire
Australia, 2019
Regia: Shannon Murphy
Cu: Ben Mendelsohn, Essie Davis, Eliza Scanlen, Emily Barclay, Toby Wallace
Mai multe detalii

Milla este adolescentă şi are probleme grave de sănătate. Când se îndrăgosteşte de Moses, un traficant, părinţilor Millei le pică cerul în cap. Dar prima iubire adevărată îi readuce fetei dragostea de viaţă şi nimic altceva nu mai contează. Milla le va arăta în curând tuturor cum trăieşti când nu mai ai nimic de pierdut. Ce ar fi putut fi un dezastru pentru familie devine pe neaşteptate o şansă la izbăvire şi la atingerea graţiei în gloriosul haos al vieţii.

 

OPINCI

r. Anton Groves, Damian Groves, producător: Bianca Oana, Sorin Baican, Dan Mateescu | Studioset, România

“Opinci” este un scurtmetraj de animație bazat pe povestea reală a lui Dan Dumitru și despre realizarea lui incredibilă, cea de a fi primul om care a făcut înconjurul lumii pe jos.

Proiecțiile se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: este permis accesul a maxim 250 de participanți, în ordinea sosirii; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați în timpul proiecțiilor, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a normelor în vigoare: numărul de participanți este limitat, în ordinea achiziționării biletelor; aceștia vor purta în permanență mască de protecție și vor rămâne așezați pe tot parcursul evenimentului, la distanță de doi metri unii de alții, pe locurile puse la dispoziție de către organizatori.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.