Workshop Waxing & Sugaring @ Galati

Hotel Alex, Galati
Strada Aurorei, nr. 1,
miercuri, 24 aprilie, ora 10:00
Workshop Waxing & Sugaring: tehnici avansate de îndepărtare a firului de par. Mai multe detalii

Epilarea cu ceara - vom prezenta brandul premium de epilare EpilSense și cel mai nou brand de epilare Sweet, formule unice dezvoltate in exclusivitate pentru Marsali.

 Epilarea cu zahar - dezbatem miturile cu privirea la sugaring (ex. sugaringul nu este igienic, nu ai rezultatele așteptate, sugaringul favorizează creșterea firelor sub piele, se lucrează murdar cu pasta de zahăr).

Îți vom arată ceea ce înseamnă sa lucrezi cu adevărat cu pasta de zahăr. 

Tehnica de sugaring - tehnica 6 PAȘI către un SUGARING PERFECT, tehnica dezvoltată in peste 20 de ani experiența de Lina Kennedy, fondatoarea Alexandria Professional. 

Kiss waxing - cel mai inovator concept de epilare, este singurul sistem de epilare conceput sa fie economic si 100% igienic.

Produsele pre și post epilare - importanta îngrijirii pielii înainte și după tratamentul de epilare, pentru a oferi cel mai bun rezultat in epilare si cea mai buna condiție a pielii.

Vino sa ne cunosti, te asteptam plini de entuziasm și cu cele mai pretioase informații despre epilarea profesionala

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.