Vama at /FORM SPACE

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
sâmbătă, 30 noiembrie '19, ora 20:00
VAMA este o formație pop-rock din România care se joacă cu multe curente fie că e vorba de music-hall, indie rock, electro sau blues. Această varietate vine din diversitatea influențelor și formării muzicale a membrilor trupei.

La pretul biletelor se adauga comisionul de emitere bilete.
Mai multe detalii

O forță aparte vine din versurile care se înscriu într-o stilistică originală, foarte ușor recognoscibilă, mai ales în România. Poate însă cel mai mare atu al trupei este forța show-ului live. VAMA se simte cel mai bine pe scenă, băieții sunt instrumentiști cu foarte multă experiență, iar Tudor Chirilă reușește să imprime "performance-ului" din calitățile și experiența de actor. Formaţia cântă în formula actuală de zece ani ceea ce face ca relațiile dintre membrii ei să fie bine sudate. Compoziția neomogenă și abordările stilistice diferite fac ca VAMA să fie mereu surprinzătoare în concertele ei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.