Turneu 3 Sud Est - Stele - Europe Tour - Viena

Simm City, Vienna
Simmeringer Hauptstraße 96A, 1110 Wien
duminică, 9 decembrie '18, ora 17:00
Dupa ce a lansat hituri precum “Stele” si “Cine esti?”, 3 Sud Est & SE Band va invita la un show live emotionant, un mix de bucurie si nostalgie. Mai multe detalii

"Vom face o calatorie muzicala in timp din 1998 pana in 2018.

Hituri precum “Ai plecat”, “Amintirile”, “Clipe”, “De ziua ta”, “Emotii”, “Stele” si multe alte piese ce vor suna magic cantate la unison alaturi de fanii legendarei trupe.

“In cariera noastra ne-am dorit sa facem facem totul memorabil.

Vrem ca acest turneu sa creeze amintiri pentru  restul vietii.
 
Suntem recunoscatori pentru tot suportul vostru.
 
Multumim!
 
Cu toata dragostea, 
 
Laurentiu, Mihai si Viorel ( 3 Sud Est )."
 
Fiecare copil cu varsta pana in 7 ani, insotiti de un adult, beneficiaza de intrare gratuita, fara a avea un loc alocat.
Copiii cu varsta de pana in 12 ani, insotiti de un adult, beneficiaza de 50% reducere si au loc alocat.
Biletele VIP (Meet and Greet) va dau posibilitatea sa va întâlniți la sfârșitul spectacolului cu artistii dumneavoastra favoriti, sa luati autografe, sa comunicati cu ei și, nu in ultimul rand, sa faceți fotografii.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.