Tura in Retezat

Poiana Pelegii - Varful Peleaga - lacul Bucura, Hunedoara
Parcul Naţional Retezat
28-30 august
La sfarsit de august, Ecoxtrem Consulting va invita sa descoperiti frumusetile muntilor Retezat, sa campati sub cerul plin de stele si sa cantam cu chitara la asfintit pe malul lacului Bucura. Mai multe detalii

Tura se adreseaza tuturor persoanelor cu disponibilitate la efort si amatoare de natura in cel mai pur sens al cuvantului. Nu vom avea semnal la telefoane peste tot, dar vom simti vibratiile muntelui si pantele care ne vor duce spre culmi de unde ne vom putea bucura de privelisti asupra Tarii Hategului si a muntilor Parang, Semenic samd. Sambata seara ne vom bucura de reusita traseului pe acorduri de chitara, iar duminica ne vom intoarce cu zambetul pe buze la casele noastre.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.