Exclusiv pe iabilet.ro

Tulcea : Mircea Baniciu & Band

Teatrul Jean Bart Tulcea, Tulcea
Str. Mircea Voda
marți, 28 aprilie, ora 20:00
Mirecea Baniciu impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar (membrii ai trupelor: Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Pacifica si Mircea Rusu Band), formeaza trupa Mircea Baniciu & Band. In aceasta formula interpreteaza cele mai de succes cantece cum ar fi: Andri Popa, Esarfa in Dar, Tristeti Provinciale, Vara la Tara, Intelegere, Vremuri,Cantecul Ceasornicarului si multe altele! Mai multe detalii

Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timișoara) este un cântăreț și chitarist român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor '70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix.

După fuga colegilor săi din țară în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un EP și 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD.

În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.