Toulouse Lautrec - lansare de vin și album X

Bar B2 Iasi, Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare nr.14, et. 2, Iași
sâmbătă, 21 septembrie '19, ora 20:00
La 10 ani de la înființare, trupa Toulouse Lautrec a lansat al patrulea album de studio, intitulat simplu „X”. Concertul de lansare din Iași va avea loc pe 21 septembrie la Art+ Design (Bd. Carol I nr. 4), de la ora 20:00, ocazie cu care veți putea de asemenea gusta din vinul „Toulouse Lautrec X” lansat de către formație și promovat cu ocazia aniversării. Biletele la concert se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 40 de lei (presale) și 50 de lei în ziua concertului. Mai multe detalii

Pe noul album Toulouse Lautrec veți regăsi piese lansate recent ca „La început”, „O lume mai bună”, „Pot să merg și singur”, dar și piese în primă audiție.

Toulouse Lautrec şi-au început cariera muzicală în 2009. În cei 10 ani au lansat materialele discografice Heroes (2011), Extraordinar (2013) şi Dejun pe iarbă (2015). Aceste albume au cuprins piese situate în topurile radiourilor româneşti precum „Te spun”, „Domino”, „Apartman”, „Nu se termină aşa”, „Aur”, „Camera 203”. De-a lungul timpului, formația Toulouse Lautrec a avut numeroase concerte în ţară, dar şi în afara ei – în Austria, Franța, Rep. Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.

În luna aprilie a acestui an, trupa Toulouse Lautrec a lansat vinul roșu „Toulouse Lautrec X” – un proiect dezvoltat în colaborare cu Alira, constând într-un cupaj Cuvée 2015 din Merlot şi Cabernet Sauvignon, aflat în gama vinurilor superioare.