Exclusiv pe iabilet.ro

Timișoara: Nuclear Attack: A real life game

Zona Centrala, Timișoara
Centru
sâmbătă, 10 octombrie, ora 10:00
Nuclear Attack este un eveniment menit să te țină cu sufletul la gură într-o cursă contracronometru pentru salvarea orașului tău, în care tu și echipa ta sunteți personajele principale.

Totul începe cu dispariția unui agent secret care ancheta un posibil atac nuclear asupra orașului, iar Agenția a decis ca tu și colegii tăi de echipă să-l înlocuiți. Textul misiunii voastre este unul scurt, dar misiunea în sine va fi una spectaculoasă: „Opriți lansarea rachetei”.

Această misiune este un OutDoor Challenge veritabil care îți va pune sângele în mișcare și mintea la contribuție din primul până în ultimul moment. Rezolvarea jocurilor logice, interacțiunea cu alți agenți, deschiderea cutiilor și plicurilor misterioase vor fi doar o parte din elementele misiunii.

Mai multe detalii

OutDoor Challenge = un mix de elemente de Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și altele. Activitatea se desfășoară într-o anumită zonă a orașului, iar funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții trebuie să meargă de la o locație la alta. Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare parte din timp.
Echipele sunt formate din 2-6 persoane (în fiecare echipă trebuie să fie cel puțin o persoană majoră)

Pentru întrebări, puteți contacta organizatorul la numarul de telefon de pe bilet sau pe pagina de facebook a acestuia.
Alte detalii și regulamentul se găsesc pe site-ul organizatorului.
Organizator: Exit Masters S.R.L.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.