Timișoara: Mircea Baniciu & Band Live în Capcana

Club Capcana, Timișoara
sâmbătă, 29 februarie, ora 20:00
Vineri, 29 februarie 2020, Capcana prezinta concert extraordinar Mircea Baniciu & Band la Timisoara. Mai multe detalii

Mircea Baniciu este un nume de referință în muzica rock românească, fiind precursorul genului etno rock, activ încă de la începutul anilor ’70, continuand să iși cânte muzica “subversivă”, în ciuda cenzurii impuse de regimul comunist.

Mai întai, ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hituri nemuritoare, în trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes, și Pasărea Rock compusă din foști membri Phoenix. Baniciu a continuat să se exprime prin muzică indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa, păstrând o carieră solo de invidiat.

Concertele Mircea Baniciu & Band te vor teleporta înapoi la rădăcina muzicii rock românești ce se cânta cândva, pe ascuns în cluburi underground.

Mircea Baniciu: voce si guitare
Vlady Cnejevici: clape
Teo Boar: guitareBiletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.