Timișoara: Mai încerc o dată cu Mihai Bobonete (Special)

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara
Strada Mărășești 2, Timișoara
vineri, 12 octombrie '18, ora 21:00
"Mai încerc o dată” reprezintă o combinație de mărturisiri și întâmplări savuroase trăite în doi ani de turnee, în țară și în Europa, împachetate într-un show de stand-up comedy absolut special! Mai multe detalii
De ce Timișoara?
“Am ales să fac acest show în Timișoara pentru că aici publicul mi-a oferit de fiecare dată o energie extraordinară și mă simt ca acasă, ori de câte ori vin în orașul natal al tatălui meu.”
Mihai Bobonete
 
Ia și tu parte la unul dintre cele mai inedite show-uri din cariera lui Bobonete!
 
Mai multe detalii pe pagina de Facebook Headline Management!
Pentru alte întrebări contactează-ne pe pagina de facebook sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis!
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.