Timisoara: Cristi Minculescu, Valter & Boro - Turneu Indoor 40

Craft Brewpub & Rooftop, Timișoara
Piața Iancu Huniade 2
vineri, 6 martie, ora 20:00

Iarna noului an îi surprinde pe Cristi Minculescu, Valter & Boro într-un turneu cu dublă însemnătate, menit să sărbătorească atât promovarea noii lor piese, “Amintiri”, dar mai ales să marcheze cei 40 de ani de carieră prolifică a simbolului rock-ului românesc, Cristi Minculescu, turneu care de altfel și poartă numele “Indoor 40”.

Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc, oferind o nouă demonstrație de forță în cadrul turneului național “Indoor 40”.

Cristi Minculescu, Valter Popa & Doru Borobeică și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină, datorită fanilor, simbolul unei națiuni- "Iris"!

Turneul a debutat cu două concerte sold-out  (27 și 28 decembrie 2019 la Băicoi), urmând ca “Indoor 40” să-și facă apariția în toată țara (Pitești, Rm. Vâlcea, Craiova, Drobeta Tr. Severin, Constanța ș.a.m.d.), maratonul fiind încununat de un spectacol-eveniment pe 28 martie la Sala Palatului din București. Se anunță o producție grandioasă, la cele mai înalte standarde sceno-tehnice, cu super invitați (Felicia Filip, Ștefan Bănica, Pacha Man, corul de copii „Cor cu dor” ș.a) care va genera multe momente memorabile, pline de emoție autentică și bucurie!

Fiți alături de ei, căci vă așteaptă pe scenă în formula pe care o cunoașteți de 40 de ani, cu imnurile rock pe care le iubiți și vocea de neînlocuit a lui Cristi Minculescu!


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.