Exclusiv pe iabilet.ro

Teroare în Timișoara: A real life game

Zona Centrala, Timișoara
Centru
duminică, 7 iunie, ora 16:00
Teroare în Timișoara, A Real Life Game, este evenimentul care te pune în papucii unui agent special ce este pe urmele unui atentator care vrea să distrugă orașul. Mai multe detalii

"O zi liniștită, ce este întreruptă brusc de o intrigă puternică, se transformă instant într-o cursă contra cronomentru în care adunatul de indicii, puzzle-urile și mesajele codate vor face din acest caz unul cu totul spectaculos.
Toată acestă acțiune este un OutDoor Challenge care îți va pune sângele în mișcare și mintea la contribuție din primul până în ultimul moment
Oare veți reuși să opriți iminenta explozie a bombei?

OutDoor Challenge = un mix de elemente de Treasure Hunt, Escape Room, Mission Impossible, Urban Challenge și altele. Activitatea se desfășoară într-o anumită zonă a orașului, iar funcție de indiciile primite și rezolvarea acestora, participanții trebuie să meargă de la o locație la alta. Activitatea are un fir narativ foarte bine conturat și o misiune la care se lucrează în mare parte din timp.

Alte detalii și regulamentul se găsesc pe site-ul organizatorului.
Organizator: Exit Masters S.R.L.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara."