TEDxEroilor - Dare to Fail

Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca
Piata Lucian Blaga, nr. 1-3
sâmbătă, 9 mai '15
Echipa TEDxEroilor are plăcerea de a anunţa tema aleasă pentru cea de-a şasea ediţie a evenimentului TEDxEroilor: “Dare to Fail”. Mai multe detalii

Pornind de la acest îndemn, dorim să explorăm faţetele unui subiect cu posibile conotaţii negative pentru mulţi dintre noi – subiectul eşecului, să împărtăşim experienţe, iar mai apoi, împreună, să îndrăznim să ne schimbăm perspectiva - dintr-una negativă într-una pozitivă, concentrându-ne pe curajul de a accepta eşecul ca fiind o parte firească a drumului către succes.


Aşadar, TEDxEroilor nu promite să găsească ingredientul secret pentru înfruntarea eşecurilor, însă garantează că va pune pe masă cele mai bune idei pentru a-i stimuli pe acei oameni care au capacitatea de a învăţa din eşecuri, inspirându-i să-şi dorească schimbări pozitive pentru ei şi societatea în care trăiesc şi să-şi continue drumul, în ciuda fricii de a eşua.


Punctat, Dare to Fail va fi cel mai mare eveniment TEDxEroilor de până acum şi va însemna Curaj, Inspiraţie, Motivare şi o Schimbare a perspectivei, toate împachetate în:
• 8 ore de discursuri, schimb de idei şi oportunităţi de socializare;
• peste 20 de speaker demni de a fi ascultaţi;
• 800 de participanţi implicaţi în comunitate şi dornici de a răspândi idei.


Printre speakerii de anul acesta se numără Ionuţ Soleanicov – fondatorul Teach for Romania, Geta Dor Popescu – alpinistă profesionistă în vârstă de doar 11 ani, cu două recorduri mondiale în palmares, Cornel Hoza – fondatorul Beard Brothers, Andi Vanca – coordonatorul PR al Festivalului Electric Castle, Cristian Gog – iluzionist, Tudor Marcu – finalist MasterChef România, Iulia Rugină – regizoare a peste 15 producţii, având o vastă experienţă profesională didactică, în regie şi scenaristică, Avram Manea – stomatolog şi inventator al unui implant dentar unic în lume. Un element aparte şi cu totul nou al acestei ediţii constă într-o secţiune specială, cu vorbitori cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani.


Evenimentul va avea loc în data de 9 mai 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor, într-o sală cu o capacitate de peste 800 de locuri. Participarea la eveniment se va realiza pe baza unui bilet în valoare de 50 lei, achiziţionat în prealabil de pe platform iabilet.ro. 

Cea de-a şasea ediţie TEDxEroilor va fi posibilă mulţumită partenerilor care au ales să sprijine răspândirea ideilor deosebite: Endava, UMT Software, EnergoBit, ServusTech, PMA Invest.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent
În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent. (Supuse la anumite reguli şi reglementări).

Despre TED
TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice (de 18 minute sau mai puţin), livrate de gânditorii de top ai prezentului. Multe dintre aceste discursuri sunt susţinute în cadrul Conferinţei anuale TED, din Vancouver, Columbia Britanică, şi devin disponibile ulterior, în mod gratuit, pe TED.com. Printre speakerii TED s-au numărat Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan and Daniel Kahneman.
Iniţiativele TED deschise şi gratuite, pentru răspândirea ideilor, includ TED.com, unde noi TED Talkuri sunt postate zilnic; Proiectul de Traducere Deschisă, care oferă subtitrări şi transcrieri interactive, precum şi traduceri de la mii de voluntari din toată lumea; iniţiativa educaţională TED-Ed; Premiul TED annual în valoare de milioane de dolari, care finanţează persoane excepţionale cu o “dorinţă” sau idee, pentru a crea schimbare în lume; TEDx, care oferă licenţe pentru mii de indivizi şi grupuri care găzduiesc evenimente în stilul TED locale, organizate independent, peste tot în lume; şi programul TED Fellows, care selectează inovatori de pe tot globul pentru a amplifica impactul proiectelor şi activităţilor lor remarcabile.


Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

 

Contact:

Cristina Chişmore
Coordonator PR
+40 740 259 102
cristina.chismore@tedxeroilor.com

Puncte fizice de vânzare iaBilet : https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/

 - Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

 - Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro 

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.