Teatru (premiera) – Proștii sub clar de lună

Kruhnen Musik Halle, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
miercuri, 5 iunie '19, ora 20:00
Dupa succesul avanpremierei din 23 aprilie 2019 care a fost SOLD OUT, piesa de teatru revine pentru premieră în stil Holywoodian, cu covor roșu și degustări de vinuri din Republica Moldova. Mai multe detalii

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00 iar piesa de teatru incepe la ora 20:00. Va rugam sa veniti din timp pentru a va ocupa locurile preferate si sa puteti sa va cumparati produse de la bar pentru ca in momentul in care piesa incepe si pe parcursul acestuia barul va fi inchis pentru ca toata atentia sa se concentreze pe actul artistic. De asemenea, va rugam ca pe parcursul piesei sa va inchideti telefoanele mobile sau sa le puneti in modul „silent” multumindu-va anticipat pentru acest lucru.

 

Așadar, vă așteptăm la Kruhnen Musik Halle pentru a vedea o premieră teatrală glamour: Colecția vară-vară-primăvară de Proști sub clar de lună – by Mazilu!

Piesa lui Teodor Mazilu capătă viață și zguduie scena de la Kruhnen urmărind povestea într-o viziune actuală, alertă, de tip musical, pornind de la etalarea de proști și damfurile lor adiacente, pe cat-walk.

Îi veți vedea dezlănțuindu-se pe marii actori Mihai Bica (Gogu), Gabriel Costea (Emilian), Gabriela Butuc (Clementina) și Claudia Suliman (Ortansa) într-un regal actoricesc unic în Brașov !

 

Proștii de ieri și de azi sub clarul de lună al scenei Kruhnen

Proștii sub clar de lună, aduși la zi printr-o inovatoare punere în scenă, care recreează lumea în care trăim. Mazilu e unul din cei mai actuali dramaturgi, creator al unor personaje ce se regăsesc în fauna lumii de azi, cu toate hibele ei: snobism, ridicol, ego exacerbat, spirit gregar, cinism, corupție, superficialitate crasă socială și în viața de cuplu. Proști expuși în lumina crudă a reflectoarelor, ca la o prezentare de modă, în baia de muzici specifică fiecărui personaj în parte. Fițele occidentale ale personajelor sunt redate regizoral în stil comic-grotesc-glamour. Ele adoptă fără nicio reținere stiluri de comportament din filme, seriale TV, reclame. Gândesc și vorbesc ca-n filme, se identifică fără rest cu personaje standard de reclame. Prostia omenească autohtonă descinde din mitocănia care aspiră la standarde occidentale. Merită văzut, analizat, filtrat prin spiritul critic al aspirației spre valorile democrației, civilizației și culturii occidentale, pe lângă care Proștii sub clar de lună ai lui Mazilu trec ca trenurile prin haltă. E un spectacol care vă va zgudui de râs cu lacrimi.

Veniți la teatru, veniți la Kruhnen Musik Halle!

Radu Aldulescu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.