Sunt eu, Annabel by Lightwave Theatre Company

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara
Strada Mărășești 2, Timișoara
joi, 26 aprilie '18, ora 20:00
Lightwave Theatre Company sosește în Timișoara, în data de 26 Aprilie 2018, la Teatrul Național Timișoara. Mai multe detalii

Lightwave Theatre Company sosește în Timișoara, în data de 26 Aprilie 2018, la Teatrul Național Timișoara.
Ajunsă în casa copilăriei, își descoperă jurnalul pe care l-a ținut până la adolescență. Annabel este o fetiță ca oricare alta, dintr-o familie ca oricare alta, disfuncțională precum majoritatea, care prin imaginația sa încearcă să treacă peste certurile părinților, crescând și ajungând față în față cu tentațiile adolescenței. Păpuși în mărime naturală, într-un spectacol Lightwave Theatre destinat publicului adult.

Povestea lui Annabel nu ar fi putut fi atât de impresionantă fără contribuția poetului Iulian Tănase, care a scris textul întregului spectacol. A subliniat într-un mod impresionant trăsăturile personajelor și luptele lor interioare printr-o împletire surprinzătoare a ideilor, ce, prin vocile Cristinei Ion (Annabel) și a lui Bebe Cotimanis (Domnul Timp), te va purta pe umerii inocenței, în brațele curiozității adolescentine și în palmele înțelepciunii maturității.

Cei de la Lightware Theatre Company s-au făcut cunoscuți publicului larg prin participarea la emisiunea “Românii au talent” (2015) unde au primit un “Golden Buzzer” ce i-a propulsat direct în semifinală. A urmat participarea la “Die Puppenstars” din Germania, unde s-au aflat din nou printre finaliști, iar mai recent un adevărat turneu în Turcia. Compania continuă să surpindă plăcut publicul prin originalitatea spectacolelor și emoțiiile transmise într-un mod inedit.

Spectacol nerecomandat copiilor sub 12 ani.

Susținut de Radio Guerilla.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 20:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.