Steaua Fara Nume

Teatrul Jean Bart Tulcea, Tulcea
Str. Mircea Voda
marți, 7 mai, ora 19:00
Pe 07 Mai 2019 , ora 19,00 Theater du Soleil Entertainment și echipa spectacolului “Steaua Fără Nume”, vă invită la TEATRUL “JEAN BART” din TULCEA să luați parte la un spectacol magic si plin de umor , alături de personaje îndrăgite și cunoscute precum: Profesorul Miroiu, Mona, Grig, Domnișoara Cucu , Eleva, Șeful Garii, Ichim, Pascu si Profesorul Udrea. Mai multe detalii

STEAUA FĂRĂ NUME este o comedie romantică savuroasă, plină de emoție, sensibilitate şi nu în ultimul rând umor. Acțiunea se desfășoară in perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp încărcat de bonomia şi strălucirea specifice epocii. O gară dintr-un tîrg cenușiu de provincie este locul - aparent banal - în care se întâlnesc cele două personaje: timidul şi visătorul profesor MIROIU și MONA, o frumoasă necunoscută, captivă în labirintul comfortului.

Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma, va schimba pentru todeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia, fără nici o adevarată pasiune, prinsă într-o lume a bogăției materiale, se descoperă, în sfărșit pe sine. Se va îndrăgosti MONA ? S-ar putea. Se va (re)descoperi MONA? Cu siguranţă. Dar dimineața va disipa magia nopții şi va aduce un personaj-cheie. Apariția lui GRIG o va forţa pe Mona să penduleze între tentația visului şi cea a luxului. Ce decizie va lua MONA?! STEAUA FĂRĂ NUME - un spectacol în care comedia se împleteşte cu drama, recomandat cu căldură tuturor celor care vor să viseze şi să evadeze din cotidian.


Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe : TARANU-ADI CAMPUREANU, SEFUL GARII- HANY DERBAS, ICHIM- MARIA MAGDALENA PISLARU, D-RA CUCU- DIANA IORGU, PROFESORUL-DAN BITESCU, ELEVA- IONELA BUZATU, PASCU- ADI CAMPUREANU, CONDUCTORUL-GABI CIOCAN, MONA- SABRINA DIACOV, UDREA- GABRIEL CIOCAN, GRIG- HANY DERBAS.
SOLISTI: SABRINA DIACOV / DIANA IORGU
REGIA: GABI CIOCAN si HANY DERBAS

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.