Stand Up Show Vio , Sorin si Sergiu Mirica

Shopping City Râmnicu Vâlcea, Râmnicu Vâlcea
Strada Ferdinand nr. 38, Râmnicu Vâlcea
sâmbătă, 15 iunie '19, ora 21:00

VIO
A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist. A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National. in afara de stand up comedy, Vio performeaza si in show-uri de improvizatie, tot la Club 99. De asemenea, a facut parte din distributia lungmetrajului WebSiteStory, debutul regizoral al lui Dan Chisu. in cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania. Din 2009 a deschis Club 99 impreuna cu Teo si Costel, cel mai bine cotat club stand up comedy autohton.

SORIN 
Poate-i stii de la "Show de Seara" de pe Comedy Central sau de la "Razi ca Prostu", poate de la podcastul "Ceva Marunt" sau poate doar ii confunzi cu cineva

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.