STAND-UP COMEDY la ALBA IULIA

Pub Skit 77, Alba Iulia
str. Francisca, nr. 4B
sâmbătă, 3 martie '18
IOANA STATE - noua senzatie a online-ului romanesc si cea mai fresh aparitie de la iUmor e cel putin la fel de amuzanta si offline. Mai multe detalii

TIBI NEURONU - cu aparitii la Romanii au Talent, iUmor si Vacanta Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani si vine la Alba Iulia cu un show amuzant de sincer!

CRISTI PRIZA - finalist iUmor - 6 ani de Stand-up Comedy si nu are de gand sa se opreasca prea curand. Cristi este cel care deschide spectacolul si o face cu glume scurte si inteligente.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.