Stand up comedy Anisia și Serghei @Buzău

O'Brothers Social Pub, Buzau
Strada Mesteacănului 10
joi, 25 octombrie '18, ora 19:00
Îi știi de la "românii au talent" sau poate de la "iUmor" sau poate de la "Te cunosc de undeva" sau poate de pe youtube sau poate din alte clipuri virale în care sigur i-ai văzut . Cel mai simpatic cuplu de moldoveni vine în Oradea cu glume noi, mult chef și energie. Deci nu rata o întâlnire de zile mari cu Serghei și Anisia .Ei vin cu voia bună, iar voi veniți cu poftă de râs. Mai multe detalii

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.