Exclusiv pe iabilet.ro

Speak Floyd (The Wall – live full album)

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
vineri, 10 ianuarie, ora 21:00
Deoarece pe 30 noiembrie 2019 se împlinesc 40 de ani de la lansarea dublului album “The Wall”, Speak Floyd propun același concept, exact ca în original. Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiecții produse special de către artistul clujean Călin Chiorean care este și cel care a creat visual ID și branding-ul Speak Floyd. Mai multe detalii

Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpreteaza exclusiv piese ale acestei trupe.

Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.

 

Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania se hotărăsc în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect. În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

 

Pe parcursul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de “concert concept” în care și-au propus să interpreteze albumele de referință ale Pink Floyd exact la modul cum există în original.

Astfel, în 2016 are loc prezentarea “Welcome to the Machine Tour”- replica fidelă a albumului “Wish you were here”, concert înregistrat de TVR Cluj și intens promovat. Apoi, pe 1 Martie 2018, exact la 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark Side of the Moon”, Speak Floyd lansează proiectul omonim.

 

 

Toți membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte:

 

Dudu Isabel - vocal, percuție;

Sandy Deac - clape, voce, acoustic & electric guitars;

Kovacs "Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars;

Razvan Rotis – tobe și percuție;

Tudor Pop - bass;

Edi Raita - clape;

Gentiana – lead & backing vocals.

 

https://www.facebook.com/speakfloydlive/

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.