Sibiu: Concert E.M.I.L. - 20 de ani

Mango Bar, Sibiu
Str. Avocat Ilie Macelaru (135.22 mi) Sibiu, Romania 550182
sâmbătă, 4 aprilie, ora 20:00
E.M.I.L. sărbătoresc 20 de ani de activitate: concert aniversar la Sibiu pe 4 aprilie Sâmbătă, 4 aprilie, trupa E.M.I.L. continuă turneul aniversar de 20 de ani la Sibiu. Concertul va avea loc în MANGO Underground (str. avocat Ilie Măcelaru colț cu str. Zaharia Boiu) după ora 20:00. Mai multe detalii

"Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții "Copacii Înfloriți", de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la „Pisica" sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit Vara-Vara.

Mai exact, în februarie-martie 2000 ne strângeam la Barbu acasă, unii de prin fața blocului, alții de pe la alte trupe destrămate, ascultam ore în șir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day și rupeam chitara în două.”

„Nici nu știm cum dintr-odată ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.

Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii de oameni, am avut concerte memorabile și în sens pozitiv, dar și în sens negativ, am plecat la plimbare prin țară, dar de câteva ori și în afara ei.

Așa că pe 4 aprilie 2020 te așteptăm la MANGO Underground din Sibiu să sărbătorim alături de tine jumătate din viața noastră!”

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.