Share Fest

Sura, Timișoara
20-21 iulie '18
Share Fest s-a născut din dorința unor tineri „să creeze un nou concept, cu artiști din zone mai puțin comerciale, dar care au dobândit adevărate recorduri în online, în vânzări de albume și turnee soled out. Și pentru că acești artiști există datorită unui share masiv, ce nume bun puteam alege dacă nu Share Festival?” Mai multe detalii

Line-up:

Vineri, 20 iulie: 2 Americani, Nane, Lino Golden, Mario Fresh, Warm Up (DJ)
Sâmbătă, 21 iulie: Șatra Benz, Whats Up, Lu Chan, Kio, Warm Up (DJ)

Invitații speciali la Share Fest vor fi, bineînțeles, vloggerii: Ghidușii, Cristina Almășan. Alți artiști prezenți la festival: BLVK Matias, Shift și Angeles.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.