Seară Grecească: Ionuț Galani + Ansamblul Asteria | Pitești

Restaurant Magic Events, Pitești
Str. Gazului, Nr. 50, Trivale
sâmbătă, 26 mai '18, ora 22:30
Pitești, ce faci pe 26 Mai? Noi te invităm la o Seară Grecească de pomină cu Ionuț Galani, unul dintre cei mai populari interpreți de muzică balcanică, alături de Ansamblul Asteria. Ți-am pregătit un show total cu 15 oameni pe scenă + muzică și preparatele grecești pe care le îndrăgești. Mai multe detalii

Fiecare bilet asigură loc la masă. Pentru detalii & rezervări, ne puteți contacta la numărul: 0758 551 551 - (dacă linia este ocupată, vă rugăm să lăsați un mesaj și revenim la dumneavoastră în cel mai scurt timp). 

Meniu Grecesc (opțional) poate fi achiziționat în avans de la recepția Hotelului Magic (40 Lei). Acesta cuprinde: 

▪ Salată Grecească (Magic Greek Salad) 
▪ Souvlaki de Pui cu Frittata cu Cartofi și Bacon

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.