Exclusiv pe iabilet.ro

RAMMSTURM – Tribut Rammstein

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
sâmbătă, 15 iunie '19, ora 21:00
RAMMSTURM (Ungaria), una dintre cele mai apreciate trupe tribut Rammstein pentru prima oara la Rockstadt Brasov! Mai multe detalii

Formata in 2014, Rammsturm incanta de fiecare data publicul prin muzica, spectacol si prezenta scenica la fel ca trupa mama, Rammstein. Cu sute de concerte la activ in Ungaria, Austria si Serbia, revin in Romania de aceasta data in premiera in Brasov, la Rockstadt, fiind pregatiti sa ofere acelasi sentiment Rammstein original.

 

Bátori Sándor (guitar)

Berta Péter (drums)

Kovács Alexander (keyboard)

Kovács Patrik (singer)

Salamon Roland (guitar)

Vida Bálint (bass guitar)

 

http://www.rammsturm.hu/

https://www.facebook.com/rammsturm

 

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.                                                                                         

Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.                                                                                               

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Rezervare in avans pentru loc la masa pot face numai membrii clubului. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa loc la masa doar daca la sosirea acestora la locatie mai exista mese disponibile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.