PIJAMALE - SUCEAVA

Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava, Suceava
str. Stefan cel Mare, nr. 20A
luni, 5 noiembrie '18, ora 19:00
PIJAMALE de Mawby Green şi Ed Feilbert O comedie captivantă, un text de un real succes pe Broadway Mai multe detalii

Un spectacol despre eternul război al sexelor, despre infidelități, decepții, intrigi, farse pline de umor, răsturnări de situație și quiproquo-uri, promisiuni ce nu pot fi ținute, într-o spumoasă și savuroasa parodie a zilelor noastre.

Tânărul și talentatul regizor Silviu Biriș ne dă din nou ocazia să ne spunem părerea… în hohote de râs.

“ Hitul comicului de bulevard al anilor `80, comedia „Pijamale” de Mawby Green și Ed Feilbert, este la bază o farsă franțuzească de Jean de Letraz, „Moumou”. Succesul ei este foarte longeviv, piesa jucându-se ani în sir la New York, Hollywood, Londra și Paris.

Un comic spumos, o comedie plină de viață, niște încurcături spectaculoase, niște personaje hilare, totul strâns într-un spectacol cu ritm, aceasta este rețeta sigură a succesului.

Ca de fiecare dată, închei prin a-l cita pe marele Dem Rădulescu, „vă asteptam în numar cât mai mare”! “

Distribuție: Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Tania Popa, Silviu Biriş, Romeo Pop, Vlad Jipa, Alexandra Velniciuc

Regie: Silviu Biriş, Emanuel Pârvu

Scenografie: Bogdan Spătaru

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.